PrivacyverklaringOma2018-11-20T11:44:59+00:00

Privacyverklaring

  • Identiteit van Oma geeft raad
    Oma geeft raad is een organisatie die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam ****. Wilt u contact met ons opnemen dat kunt u dit doen via onze contactformulier
  • Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking.
    Oma geeft raad beheert een website die tips en adviezen geeft in onder andere de categorien vlekken, huis, tuin, gezondheid en overige tips. Wij verzamelen tips en adviezen van onze lezers. Via een formulier is het mogelijk om een tip of advies toe te zenden die vervolgens op onze website wordt geplaatst. Bij het invullen van het formulier wordt gevraagd naar een emailadres. Overige naw gegevens worden door ons niet opgeslagen. Het emailadres gebruiken wij uitsluitend voor eigen beheer met als uitvoering het verzenden van een nieuwsbrief. Buiten het verzenden van een nieuwsbrief met de nieuwste tips, adviezen en leuke acties worden de gegevens voor geen enkel ander doel gebruikt. De persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet onnodig gebruikt en tevens niet verstrekt aan derden.
  • Duur van de opslag van de persoonsgegevens.
    De naam en het emailadres wat door de gebruiker is ingevuld in het formulier wordt bewaard totdat de gebruiker aangeeft dat de gegevens niet (meer) mogen worden opgeslagen. Indien de website wordt beëindigd worden de persoonsgegevens vernietigd!
  • Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens.
    De gebruiker heeft ten alle tijden het recht op inzage, rectificatie of het wissen van zijn/haar persoonsgegevens
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
    De gebruiker heeft het recht om eventueel een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Privacyverklaring 10-2018

Geweldige December aanbiedingen

Lees alles in ons forum | Profiteer ook van geweldige prijzen bij HEMA

Special offer bij Score: tot 30% korting op topmerken

Tip van de week!

Nu tot 50% korting bij

AliExpress

Met een leuk extraatje voor nieuwe gebruikers!
PAK NU DIE KORTING
close-link

ALTIJD DE BESTE TIPS?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen!
Oma geeft raad!
Geef je emailadres in en blijf op de hoogte van Oma!
Inschrijven
close-link