Waarom Oma weet raadOma2018-09-25T15:46:50+00:00

Waarom Oma weet raad?

Hoe kan je ………….?
Herken je dat? Er zit een vlek op je trui of broek en je wilt graag weten hoe je deze vlekken kunt verwijderen? Vaak kijk je dan op internet hoe je dit het beste kunt doen. Je vindt er op diverse sites van alles over het verwijderen van vlekken of tips voor bijvoorbeeld je gezondheid, bestrijden van ongedierte of het schoonmaken van je keuken.

Toen Oma een vraag op internet stelde kwam ze al snel tot de conclusie dat er diverse sites waren met tips, adviezen, weetjes, hulpmiddelen en wijsheden. Toen kwam Oma op het idee om zoveel mogelijk tips en adviezen te bundelen en te plaatsen op 1 site, en zo ontstond Oma geeft raad! Op deze site vind je heel veel informatie over bijvoorbeeld gezondheidsvragen, het verwijderen van vlekken, huis, tuin en keuken vragen en overige tips.


Interactieve website
Dagelijks komen er op de site nieuwe tips en adviezen bij. Maar Oma streeft naar een interactieve site. Speciaal hiervoor vind je op deze site diverse forums. Heb jij een tip, advies of een opmerking? Praat en discussieer mee in ons forum.

Waarom Oma weet raad? Deze site is er voor- en door iedereen. Doe je mee?

– Oma –

Oma

Waarom Oma weet raad | Deel je tips en adviezen

Nu tot 50% korting bij

AliExpress

Met een leuk extraatje voor nieuwe gebruikers!
PAK NU DIE KORTING
close-link

ALTIJD DE BESTE TIPS?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste tips en aanbiedingen!
Oma geeft raad!
Geef je emailadres in en blijf op de hoogte van Oma!
Inschrijven
close-link